Predstavnik RARIS-a jedan od najboljih mentora u Srbiji

(15.05.2018)

Predstavnik RARIS-a jedan je od tri najbolja mentora u Srbiji. Nacionalno priznanje dodeljeno je od strane Razvojne agencije Srbije – RAS uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju - JICA.

Više od 2.000 mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji do sada je koristilo besplatne usluge mentora i ocenilo da im je ta usluga pomogla u poboljšanju poslovanja. S tim u vezi, RAS je 11. maja organizovao dodelu svečanih priznanja „Mentor award 2017’’ za tri najuspešnija mentora u Srbiji. Među nagrađenima je predstavnik RARIS-a, kolega Boban Kostandinović.

Priznanja su dodeljena u okviru projekta "Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u zemljama Zapadnog Balkana, Faza 2". Uz predstavnika RARIS-a, priznanja su uručena i Ljiljani Marković iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Ivanu Mihajloviću iz Regionalne razvojne agencije Jug.

Najbolje mentore birali su sami mentori među sobom, predstavnici JICE, RAS-a i mentoring agencija iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, na osnovu podataka o povećanju prodaje, razvoju i inovativnim postignućima u preduzećima koje su obučavali. Glavni cilj celog događaja jeste razmena iskustava sa terena i iznalaženje novih načina za unapređenje pomoći preduzećima. Priznanja su osmišljena od strane konsultanata iz Japana (JICA) i obuhvataju učešće svih mentora iz Srbije koji su radili direktno sa preduzećima.

U toku je javni poziv za mentoring i sva zainteresovana mikro, mala i srednja predizeća i preduzetnici mogu se prijaviti za besplatni mentoring u trajanju od 25 do 50 sati. Rok za prijavu do 01. juna 2018. Više informacija na https://www.raris.org/index.php/konkursi

 

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

 

Gde se nalazimo

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Štampa