Pretraga investicionih potencijala

Lokacija :
0 pronadjenih potencijala

Opštine Timočke krajine

Custom Flash - Free Version

RAS baze investicionih lokacija i dobavljača

RAS baza dobavljača 

Baza dobavljača omogućava kompanijama da detaljno predstave svoju delatnost i proizvodni program potencijalnim domaćim i međunarodnim kupcima i investitorima sa kojima RAS ima stalnu saradnju.
Registracija u RAS bazi dobavljača je besplatna za sve kompanije sa teritorije Republike Srbije bez obzira na njihovu vlasničku strukturu.

Da biste registrovali svoju kompaniju potrebno je da popunite formular za registraciju i pošaljete u elektronskoj formi na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

RAS upitnik za bazu dobavljača (xls, 264KB)
Uputstvo za popunjavanje upitnika za bazu dobavljača (pdf, 156KB) 

 

RAS baza investicionih lokacija

RAS baza investicionih lokacija objedinjuje sve privredne potencijale u Srbiji i na taj način ih čini dostupnim kako stranim tako i domaćim investitorima. Baza lokacija obuhvata privatne posede, ali i društvenu i državnu imovinu. Jedini preduslov da se i Vaša lokacija nađe u SIEPA bazi je da se na njoj može razvijati poslovanje i unapređivati privreda Srbije. Na ovaj način Vaša lokacija će postati deo ponude investicionih potencijala Srbije, dostupnih velikom broju stranih i domaćih investitora sa kojima SIEPA tesno sarađuje.
Registracija za RAS bazu investicionih lokacija je jednostavna i besplatna.

Da biste registrovali svoju kompaniju potrebno je da popunite formular za registraciju i pošaljete u elektronskoj formi na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

RAS upitnik za bazu investicionih lokacija (xls, 120 KB) 

Copyright