Organizovali smo još jednu Info turu blogera i turističkih agencija iz Rumunije istočnoj Srbiji

(10.05.2024) 

Grupa turističkih agencija i medija iz Rumunije posetila je opštine Sokobanja i Boljevac u ponedeljak i utorak kako bi se upoznala sa turističkom ponudom ovog dela istočne Srbije.


Tokom ove posete, istraživali su turističke atrakcije, posetili hotele poput "Sunce" i "Zeleni grad" u Sokobanji, kao i hotel "Ramonda" na Rtnju, upoznali su seoska turistička domaćinstva, restorane i info centre turističkih organizacija.


Uz održavanje poslovnih sastanaka sa predstavnicima turističke privrede regiona, posebno je istaknuto interesovanje turističkih agencija iz Rumunije za banjski i planinski turizam, kao i za odmor u prirodi istočne Srbije. Takođe, izražena je želja za istraživanjem vinskog turizma ovog područja, te su izrazili nadu da će se organizovati slične posete u budućnosti.


Organizacija ove Info ture bila je rezultat saradnje RARIS-a - Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije, Turističkih organizacija Sokobanje i Boljevca, kao i turističke privrede ovih opština.

Inicijativa za ovu posetu potekla je sa prezentacije turističke ponude istočne Srbije koja je održana u Rumuniji tokom oktobra prethodne godine.

   

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo