Formirana Regionalna platforma brenda “Balcanica Superior”

U utorak, 24.10.2017. U Zaječaru je održan prvi sastanak Regionalne platforme brenda "Balcanica Superior". Na sastanku, kojem su prisustvovali predstavnici zainteresovanih strana iz regiona - predstavnici opština, turističkih organizacija, muzeja, potencijalnih korisnika, obrazovnih institucija i organizacija civilnog društva, predstavljene su dosadašnje aktivnosti na uspostavljanju Regionalnog brenda Balcanica Superior, kao i ideja o formiranju Regionalne platforme - mehanizam za formulisanje interesa zainteresovanih strana za sprovođenje procesa regionalnog brendiranja.

Na sastanku, učesnici su upoznati sa ciljevima Regionalne platforme, načinu funkcionisanja, kao i poželjnom sastavu i osnovnim funkcijama regionalne platforme. Svi prisutni učesnici su pozvani da zvanično imenuju svoje predstavnike, koji bi bili članovi Platforme.

Učesnici su se složili da, u konsultaciji sa zainteresovanim stranama, RARIS treba da definiše spisak članova Regionalne platforme u skladu sa do sada iskazanim interesom za učešće u radu.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo