RARIS ugostio studente iz Novosibirska

RARIS je u petak 24. jula 2015. godine bio domaćin studentima Državnog univerziteta arhitekture i građevinarstva iz Novosibirska - SIBSTRIN, Ruska federacija, koji su boravili u Zaječaru u okviru svoje službene posete Fakultetu za menadžment Zaječar. Studentsku delegaciju je predvodila dr Lada Šekhotsova, dekan Fakulteta ekonomije, menadžmenta i društvenih nauka.

Studenti su u prostorijama RARIS-a imali prilike da se upoznaju sa načinom rada prve akreditovane regionalne razvojna agencije u Srbiji, regionalnim i prekograničnim projektima koje Agencija priprema i sprovodi, saradnjom sa Fakultetom za menadžment Zaječar, kao i sa setom usluga i pomoći koje se pružaju sektoru malih i srednjih preduzeća.

Sonja Manojlović iz Nacionalne agencije za regionalni razvoj – NARR je prezentovala rad i programe ove državne institucije koja podržava rad regionalnih razvojnih agencija.

Dekan dr Lada Šekhotsova i njeni studenti su iskazali veliko interesovanje za prezentovane regionalne projekte, način pružanja podrške tek osnovanim preduzećima u istočnoj Srbiji i za promociju investicionih potencijala koju RARIS sprovodi. Dekan SIBSTRINA-a je izrazila veliku želju i nadu za razmenom poslovnih iskustava i radom na zajedničkim projektima na kojima bi se pored njih uključili i Fakultet za menadžment Zaječar i RARIS.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo