Sajam organizacija civilnog društva istočne Srbije – GRAĐANI U AKCIJI! će se održati 17. juna u Zaječaru

RARIS u saradnji sa TACSO Resursnim centrom Građanske inicijative i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije organizuje Sajam organizacija civilnog društva (OCD) istočne Srbije – Građani u akciji!

Sajam će se održati u subotu, 17. juna 2017, na Trgu Oslobođenja u Zaječaru, u vremenu od 10:00 do 16:00h.

Cilj održavanja Sajma je promocija rada, građanskog aktivizma i volonterizma, povećanje vidljivosti organizacija i pospešivanje uključenosti u demokratske društvene procese na putu EU integracija.

Sajam je osmišljen tako da se OCD, neformalnim grupama i fondacijama iz Borskog i Zaječarskog okruga pruži prilika da predstave svoj rad i svoje aktivnosti približe građanima koji će tog dana posetiti ovaj događaj.

U okviru Sajma, pored predstavljanja na štandu, organizacije će imati mogućnost da javno prezentuju uspešne projekte i aktivnosti putem kratkog filma, ’’Power Point’’ prezentacije ili izlaganja.

Tokom Sajma učesnike očekuje panel diskusija na temu „Saradnja lokalne samouprave i civilnog društva – partnerstvo za razvoj“, predstavljanje aktivnosti i mogućnosti koje pruža Resursni centar Građanskih inicijativa, kao i distribuiranje raznovrsanog promotivnivnog materijala.

Događaji su otvoreni za zainteresovane organizacije civilnog društva, predstavnike lokalnih samouprava, medija i građane.

Sva udruženja gradjana zainteresovana za učešće na sajmu mogu se prijaviti najkasnije do petka, 09. juna, do 12 h preko prijavnog formulara koji se nalazi na sledećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfQZn9YI9IxI4ujDC3eirSpIxg58V9FOPJ_GXKDtk2de1IOdQ/viewform

Organizatori sajma obezbeđuju besplatno korišćenje štandova, mogućnost dodatne prezentacije, osveženje, kontakt sa medijima, kao i putne troškove za predstavnike/ce OCD van Zaječara.

Program Sajma možete preuzeti OVDE.

 

Dobrodošli!  

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo