Biznis za Budućnost – B2B u Beču

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS već pet godina sprovodi aktivnosti usmerene informisanju naše dijaspore u Austiji o uslovima poslovanja u Srbiji. RARIS u saradnji sa Novinom Zavičaj organizuje prezentaciju BIZNIS ZA BUDUĆNOST – B2B u prostorijama Zajednice srpskih klubova u Beču (ulica Gudrunstrasse 133b, 1100 Wien), u četvrtak 28.09.2017. godine, sa početkom u 19.00 časova.

Prezentacija predstavlja nastavak aktivnosti usmerenih ka podizanju poslovne saradnje preduzetnika iz istočne Srbije sa dijasporom u Austriji. Cilj ovih aktivnosti je uspostavljanje čvrstih i trajnih ekonomskih veza regiona sa dijasporom koje će dovesti do većeg broja investicija i intenzivnijeg otpočinjanja privatnog biznisa u istočnoj Srbiji od strane predstavnika dijaspore i njihovih partnera. Na prezentaciji će biti predstavljena i internet platforma koja će omogućiti svim zainteresovanima bolje informisanje i lakši pristup programima koje realizuju institucije koje se bave preduzetništvom u Srbiji.

Pozivamo Vas ovim putem da se odazovete pozivu i uzmete aktivno učešće na prezentaciji. Realizaciju ove ideje podržalo je Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo