Podrška preduzetnicima u internet marketingu

Svesni sve većeg značaja digitalnog marketinga u poslovanju, RARIS je, uz podršku Razvojne agencije Srbije – RAS, pokrenuo inicijativu za formiranje Internet marketing centra istočne Srbije. 

U okviru ove inicijative, u svakoj od 8 opština istočne Srbije organizovene su prezentacije o mogućnostima i značaju digitalnog marketinga za uspešnost poslovanja. 167 preduzetnika, učesnika prezentacije, imalo je priliku da sazna kako im internet marketing i društvene mreže mogu pomoći u razvoju biznisa, odnosno:

  • Osnovne principe digitalnog marketinga,
  • Kako da kreiraju i vode svoje biznis profile na internetu,
  • Kako da se reklamiraju na internet platformama,
  • kako funkcioniše copywriting, analitika, itd.

Na prezentacjama je predstavljen i on line Vodič za internet marketing kao i usluge koje će Internet marketing centar pružati po njegovom otvaranju.

 

Nakon održanih prezentacija ’’Društvene mreže u službi vašeg poslovanja’’, usledile su istoimene radionice. Na radionicama su  preduzetnici stečena saznanja sa prezentacija direktno primenjivali u svojim firmama. Uz mentoring trenera za internet marketing, 28 preduzetnika je kreiralo, objavilo i vodilo reklamne kampanje za svoje firme na najpopularnijim društvenim mrežama. 

Besplatan on line Vodič za internet marketing možete preuzeti sa web sajta Internet marketing centra istočne Srbije: https://www.internetmarketingcentar.rs/

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo