RARIS akreditovan za stručno usavršavanje zaposlenih u lokalnim samoupravama

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku projekta "Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi" koji sprovodi Savet Evrope u saradnji sa ovim ministarstvom i Stalnom konferencijom gradova i opština, a finansira Evropska unija i Savet Evrope, pokrenulo je proces akreditacije pravnih i fizičkih lica za realizaciju programa stručnog usavršavanja.

Osnovni cilj ove akreditacije je da se napravi sistem stručnog usavršavanja koji do sada nije postojao, a koji bi počivao na vidljivosti izvođača treninga i drugih oblika stručnog usavršavanja, u skladu sa postavljenim standardima. Na ovaj način biće osiguran ujednačen kvalitet obuka i predavača koji će u budućnosti značajno uticati na profesionalizaciju i karijerni razvoj lokalnih službenika.

Ministarstvo je, nakon uvida u ispunjenost kriterijuma i uslova za akreditaciju, 8. februara doneo rešenje o akreditaciji RARIS-a. Na osnovu ovog rešenja, RARIS je akreditovan za realizaciju programa stručnog usavršavanja zaposlenih u jedinicama lokalne samouprave.

Dokument ’’Rešenje o akreditaciji RARIS-a’’ možete pogledati ovde.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo