Predstavnik RARIS-a jedan od najboljih mentora u Srbiji

(15.05.2018)

Predstavnik RARIS-a jedan je od tri najbolja mentora u Srbiji. Nacionalno priznanje dodeljeno je od strane Razvojne agencije Srbije – RAS uz podršku Japanske agencije za međunarodnu saradnju - JICA.

Više od 2.000 mikro, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji do sada je koristilo besplatne usluge mentora i ocenilo da im je ta usluga pomogla u poboljšanju poslovanja. S tim u vezi, RAS je 11. maja organizovao dodelu svečanih priznanja „Mentor award 2017’’ za tri najuspešnija mentora u Srbiji. Među nagrađenima je predstavnik RARIS-a, kolega Boban Kostandinović.

Priznanja su dodeljena u okviru projekta "Uspostavljanje i promocija mentoring usluga za mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnike u zemljama Zapadnog Balkana, Faza 2". Uz predstavnika RARIS-a, priznanja su uručena i Ljiljani Marković iz Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Ivanu Mihajloviću iz Regionalne razvojne agencije Jug.

Najbolje mentore birali su sami mentori među sobom, predstavnici JICE, RAS-a i mentoring agencija iz Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, na osnovu podataka o povećanju prodaje, razvoju i inovativnim postignućima u preduzećima koje su mentorisali. Glavni cilj celog događaja jeste razmena iskustava sa terena i iznalaženje novih načina za unapređenje pomoći preduzećima. Priznanja su osmišljena od strane konsultanata iz Japana (JICA) i obuhvataju učešće svih mentora iz Srbije koji su radili direktno sa preduzećima.

U toku je javni poziv za mentoring i sva zainteresovana mikro, mala i srednja predizeća i preduzetnici mogu se prijaviti za besplatni mentoring u trajanju od 25 do 50 sati. Rok za prijavu do 01. juna 2018. Više informacija na https://www.raris.org/index.php/konkursi

 

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo