Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ predstavljen u Beogradu

(24.10.2018)

Direktor RARIS-a Vladan Jeremić je danas na konferenciji „Povoljno poslovno okruženje na lokalnom nivou“ u Beogradu predstavio Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Balcanica Superior je predstavljena kao jedinstveni primer dobre prakse koji povećava vidljivost nekog regiona i pruža podršku njegovom razvoju.

Konferencija koju je organizovala Stalna konferencija gradova i opština je okupila stotinak predstavnika gradova i opština kao i relevantnih Ministarstava. „Balcanica Superior“ je izazvala veliko interesovanje jer predstavlja prvi ovakav primer brendiranja regiona u Srbiji.

Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“ je registrovan i zaštićen kod Zavoda za intelektualnu svojinu kao žig garancije. „Balcanica Superior“ garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge kao i da su oni poreklom iz istočne Srbije.

Konkurs za dodelu Regionalnog brenda je u toku i do sada je već 11 firmi ispunilo uslove za korišćenje Regionalnog brenda “Balcanica Superior”.

Više informacija na www.balcanicasuperior.rs

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo