Zapažen nastup RARIS-a na 4-tom Međunarodnom forumu o saradnji

(16.11.2018)

Predstavnici RARIS-a su imali značajne aktivnosti na 4. Međunarodnom forumu o saradnji koji je održan 15. i 16. novembra 2018. na Zlatiboru.

U sklopu Foruma je održan i sastanak Regionalnih razvojnih agencija sa Nenadom Popovićem, Ministrom za inovacije i tehnološki razvoj. Tom prilikom je dogovorena intenzivnija saradnja sa Kabinetom Ministra Popovića oko pripreme projekta Tehnološkog parka u Boru.

Direktor RARIS-a, Vladan Jeremić je na panelu o Javno – privatnom partnerstvu predstavio projekat Regionalnog centra upravljanja otpadom Halovo.

Predstavnici RARIS-a su imali i niz bilateralnih B2B sastanaka sa organizacijama iz Turske, Češke i Bosne i Hercegovine na kojima je razgovarano o potencijalnoj saradnji.

4 -ti Medjunarodni Forum je okupio predstavnike državnih institucija, razvojnih agencija, kao i drugih organizacija iz Turske, Mađarske, Češke, Rumunije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, koje pružaju podršku privredi u cilju razmene iskustva i uspostavljanja novih poslovnih kontakata i buduće saradnje.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo