10 kompanija dobilo prestižni status “Sertifikovani partner” regionalnog brenda Istočne Srbije “Balcanica Superior”

(28.11.2018)

Na svečanosti održanoj u Pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, pod nazivom „Balcanica Superior Gala“, RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije predstavila je prvih deset kompanija koje su ispunile sve kriterijume brenda „Balcanica Superior“ i dobile prestižan status “Sertifikovani partner”.

Regionalni brend Istočne Srbije “Balcanica Superior” je žig garancije koji:

  • Garantuje kupcima da se radi o određenom stepenu kvaliteta brendiranog proizvoda ili usluge, kao i da su oni poreklom iz Istočne Srbije;
  • Korisnicima brenda unapređuje reputaciju, vidljivost i kredibilitet na tržištu.

Žig garancije „Balcanica Superior“ je registrovan kod Zavoda za intelektualnu svojinu u skladu sa Ničanskom klasifikacijom (Međunarodna klasifikacije roba i usluga za registraciju žigova).

Sertifikovani partneri brenda „Balcanica Superior“ su: Timomed - Knjaževac, Vinarija RAJ - Negotin, Adonis – Sokobanja, Vinarija Matalj – Negotin, Hotel Albo - Bor, Restoran ŽUPAN – Sokobanja, MDS – Knjaževac,  Etno selo "Gostoljublje" Sikole – Negotin, SCS Plus  - Knjaževac i Frutimo, selo Petruša - Knjaževac.

Svečanosti je prisustvovalo stotinak predstavnika biznis sektora, međunarodnih organizacija,  ministarstava, lokalne samouprave, turističke zajednice i civilnog sektora, a tokom svečane ceremonije, koja je na momente imala elemente spektakla, direktorima kompanija je sertifikate uručio direktor RARIS-a, Vladan Jeremić.

Posebno priznanje za podršku u procesu uspostavljanja regionalnog brenda uručeno je i Džonu Galageru, vođi tima programa „Podrška ruralnom i regionalnom razvoju u Republici Srbiji (PRRR)“ koji se sprovodi pod pokroviteljstvom Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC).

Sve informacije o brendu Balcanica Superior možete dobiti na internet stranici Regionalnog brenda www.balcanicasuperior.rs

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo