Uručeni sertifikati Regionalnog brenda istočne Srbije “Balcanica Superior” prvim kompanijama iz Zaječara

(18.02.2021)

Na ceremoniji u Zaječaru, u četvrtak 18. februara, predstavnicima Kafe-poslastičarnice “Stella Lux” i Irish Puba “Rivendell” uručeni su sertifikati “Balcanica Superior”.

Ove dve kompanije su prve kompanije iz Zaječara koje su ispunile sve kriterijume i stekle pravo korišćenja prestižnog statusa koje danas ima 19 kompanija iz istočne Srbije.

Pored navedenih kompanija, od novembra 2018. ovaj status su stekli i: “Timomed” - Knjaževac, Vinarija RAJ - Negotin, Adonis – Sokobanja, Vinarija Matalj – Negotin, Hoteli “Albo“ iz Bora i Đerdap iz Kladova, Restoran “Župan” – Sokobanja, “MDS” – Knjaževac,  Etno selo "Gostoljublje" – Negotin, “SCS Plus”  - Knjaževac, “Frutimo” – Knjaževac, Pivnice „C’est La Vie“ - Rajac i "Jovanović“ iz Rogljeva, „Atrijum“ Apartmani, Restoran „Jezero“ i „Glikerija“ iz Kladova i Vinarija Mikić iz Negotina.

Javni poziv za preduzeća iz istočne Srbije za dodelu prava za korišćenje Regionalnog brenda je otvoren i sva preduzeća koja su zainteresovana, mogu svoju prijavu podneti na internet stranici Regionalnog brenda www.balcanicasuperior.rs gde se mogu dobiti i  sve neophodne informacije.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo