Predstavljen regionalni investicioni portal istočne Srbije „Invest East Serbia“

(10.08.2021)

RARIS je postavio regionalni investicioni portal istočne Srbije pod nazivom „Invest East Serbia“

Na njemu su predstavljene sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, najveći investitori kao i detaljno obrazložene glavne prednosti poslovanja u našem regionu.

Istočna Srbija je pravo mesto za investicije za svkakoga:
• Kome nije presudno da je baš na autoputu i ne želi da previše plaća zemljište i njegovo opremanje a želi lokaciju sa dobrim saobraćajnicama, gde još uvek nema velike konkurencije stranih investitora,
• Ko traži mesto sa kvalifikovanim radnicima, sa velikim izborom lokalnih dobavljača i gde će vas lokalna zajednica dočekati raširenih ruku i prema vama se odnositi zaista fer,

Na Investicionom portalu je trenutno predstavljeno 29 investicionih projekata i mogućnosti.
Investicioni portal je dostupan na 3 jezika: srpski, engleski i nemački.

Za više informacija pogledajte www.investeastserbia.com

Naš cilj je da predstavimo i potencijalnim investitorima ponudimo što više investicionih mogućnosti i projekata iz regiona. Ukoliko i vi imate ili znate neku investicionu mogućnost koja bi trebalo da se ponudi investitorima, kontaktirajte nas na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom Dragana Milutinovića na 019/426-377.

U toku su pripreme za održavanje investicione prezentacije našeg regiona u Beogradu u septembru. Na prezentaciji će učestvovati ambasade, strane privredne komore, poslovne asocijacije, kompanije, domaće institucije i sve one koji se na bilo koji način bave investicijama.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo