Javni poziv za sticanje statusa sertifikovanog partnera Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“

(29.09.2021)

RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije raspisala je javni poziv za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ Regionalnog brenda istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Za sticanje statusa „sertifikovanog partnera“ mogu konkurisati pravna i fizička lica registrovana kod Agencije za privredne registre, kao i seoska turistička domaćinstva koja proizvode, odnosno pružaju usluge na teritoriji opština i gradova: Zaječar, Sokobanja, Knjaževac, Boljevac, Bor, Negotin, Majdanpek i Kladovo i koji ispunjavaju uslove iz “Kriterijuma za dodelu regionalnog brenda Balcanica Superior“.

Da bi neka kompanija stekla status sertifikovanog partnera regionalnog brenda „Balcanica Superior“ dovoljno je samo da popuni obrazac prijave.

Obrazac prijave, kao i sve informacije, kriterijumi, i dokument koji definiše naknade za korišćenje brenda mogu se preuzeti na veb stranici: www.balcanicasuperior.rs

Dodatne informacije se mogu dobiti putem maila na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefon: 019/426-376

Kompletan tekst javnog poziva možete pogledati ovde.

Za one koji još uvek nisu sigurni, dokument koji daje odgovore na pitanja zašto postati sertifikovani partner možete pogledati ovde.

Direktni link za vest o javnom pozivu na sajtu Balcanica Superior, klikom na link ovde                 

                      

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo