Regionalna turistička web platforma istočne Srbije „Visit East Serbia” ušla u najuži izbor za Turistički cvet

(17.12.2021)

U Beogradu su juče proglašeni dobitnici prestižne nacionalne nagrade „Turistički cvet“. „Turistički cvet“ je nagrada Turističke organizacije Srbije koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju, fizičkom ljudstvu i promociji turizma.

Regionalna turistička web platforma istočne Srbije „Visit East Serbia” je ušla u najuži izbor za nagradu u kategoriji 5.1 „Organizacija za doprinos unapređenju turizma“. Nagradu u ovoj kategoriji je ove godine dobla Gold Gondola Zlatibor a u najužem izboru su osim Regionalne turističke web platforme istočne Srbije „Visit East Serbia“ nominovani još Balkan Trip televizija i Klaster zdravstvenog, wellness i spa turizma iz Beograda.

Regionalnu turističku web platformu istočne Srbije „Visit East Serbia” vodi RARIS u saradnji sa turističkom privredom i lokalnim turističkim organizacijama.

RARIS se zahvaljuje svima koji su tokom on-line glasanja publike dali svoj glas za Regionalnu turističku web platformu istočne Srbije „Visit East Serbia”.

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo