Mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije predstavljene u Nišu

(11.03.2022.)

RARIS je danas u Nišu predstavio investicione projekte i lokacije u turizmu istočne Srbije. Prezentacija mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije je izazvala veliko interesovanje poslovne zajednice i okupila više od 40 učesnika. Na prezentaciji su učestvovali vodeći privrednici, hotelijeri, agencije za nekretnine i drugi zainteresovani za investicije u turizmu iz Niša.

Na prezentaciji su detaljno predstavljeni trendovi rasta turizma u istočnoj Srbiji kao i prednosti investiranja u turizmu. Takođe je predstavljeno 20-tak konkretnih lokacija i projekata iz turizma koji su do sada evidentirani u RARIS-ovoj bazi investicionih lokacija Invest East Serbia. Pored ostalih predstavljeni su: SPA hotel sa izdatom građevinskom dozvolom, apartmani pored Dunava i na Staroj planini, etno selo u dolini Timoka, parcela na skijalištu Crni vrh, Gamzigradska banja, hoteli u Sokobanji i na Staroj planini, ribnjak na Dunavu, kamp pored Negotinskih vinarija itd. Sve investicione mogućnosti možete pogledati ovde: http://investeastserbia.com/index.php/lokacije-u-turizmu

Prezentaciju je organizovao RARIS – Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije zajedno sa Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog upravnog okruga.

Na prezentaciji su govorili:

  • Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac,
  • Aleksandar Milićević, direktor RPK Niš;
  • Vladan Jeremić, direktor RARIS-a

RARIS će uskoro pokrenuti i intenzivnu online promociju mogućnosti investiranja u turizmu istočne Srbije i organizovati sličnu promociju u Beogradu.

RARIS i ovom prilikom poziva sve vlasnike privatnih lokacija i projekata u turizmu da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“ .  Više informacija o načinu prijavljivanja možete naći ovde http://investeastserbia.com/index.php/javni-poziv-turizam

Fotografije:

Video:


AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo