Balcanica Superior primer dobre prakse

 (26.03.2024) 

Na Poslovnom forumu o regionalnom razvoju na području AP Vojvodine koji se održava na Fruškoj Gori od 25-27. marta, RARIS je predstavio Regionalni brend istočne Srbije „Balcanica Superior“.

Više od 50 učesnika trodnevnog foruma iz zemlje i inostranstva imalo je priliku da se upozna sa Regionalnim brendom istočne Srbije kao jednim od retkih uspešnih primera regionalnog brendiranja u Srbiji. Prezentaciju su pratili visoki zvaničnici pokrajinskih vlasti, privrednici, razvojne agencije, predstavnici ministarstava, Evropske Unije i drugi akteri iz oblasti regionalnog i privrednog razvoja.

Učesnicima su kroz promotivni film i prezentaciju predstavljeni sertifikovani partneri Brenda i sam koncept i razvoj zaštićenog žiga garancije „Balcanica Superior“. Predstavnici RARIS su na ovaj način učinili Brend vidljivijim i probudili interesovanje prisutnih i stručne javnosti.

Kroz direktan razgovor sa učesnicima foruma razmenjena su iskustva i znanja vezana za regionalno brendiranje i značaj brendiranja za lokalni i regionalni razvoj. Ovakva iskustva će i u budućnosti biti od značaja za dodatno učvršćivanje i širu promociju Brenda kao i svih sertifikovanih partnera koji su okupljeni pod znakom „Balcanica Superior“

  

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo