Istočna Srbija nikad spremnija za nastup na sajmu turizma u Krajovi

U Krajovi, Rumunija se od 8. do 10. marta održava medjunarodni sajam turizma. Ove godine je RARIS - Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije, pripremio veliku prezentaciju našeg regiona.

Zajednički će se predstaviti 8 sertifikovanih partnera Regionalnog brenda istočne Srbije Balcanica Superior (hotel Albo, Timomed, Adonis, Etno selo Gostoljublje, Župan apartmani, Frutimo, Vinarije Raj  i Matalj, Atrijum apartmani, Pivnica “C'est La Vie” i hotel Stara planina; Turističke organizacije Negotina, Kladova i Donjeg Milanovca; kao i Felix Romuliana i Lepenski Vir.

Ovogodišnji nastup je dugo pripreman i biće kombinacija savremenih digitalnih načina promocije (web, foto, video, društvene mreže) sa tradicionalnim metodama (nagradne igre, prezentacije, B2B susreti, brošure, plakati).

RARIS je za sajam u Krajovi posebno pripremio:

-        Poslovnu prezentaciju za turističke agencije iz Rumunije

-        Nagradnu igru na Faccebok http://skr.rs/CxD

-        Nagradnu igru na Instagramu http://skr.rs/Cx2

-        Promotivne filmove na rumunskom za 13 učesnika

-        Nagradnu igru za posetioce sajma

Istočna Srbija će se predstaviti pod sloganom Visit East Serbia, što je i naziv istoimene regionalne turističke platforme istočne Srbije koja se sastoji od: Web sajta, Facebook strane, Instagram naloga i YouTube kanala.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo