RARIS uspostavio HELP DESK za podršku turizmu

U RARIS-u je počeo je sa radom HELP DESK za podršku turizmu. Osnovne oblasti informisanja i konsultacija koje se mogu dobiti u ovom centru su sledeće:

  • Izvori finansiranja – nacionalni programi za podršku turizmu i međunarodni fondovi i programi
  • Korišćenje platforme e-Turista
  • Digitalni marketing
  • Pripreme za investicije manjeg obima u oblasti turizma

Korisnici usluga Help Deska mogu biti preduzetnici, mikro, mala i srednja preduzeća, udruženja, registrovana poljoprivredna gazdinastva, seoska turistička domaćinstva i fizička lica koji posluju u oblasti turizma (hoteli, restorani, turističke agencije, kategorisan smeštaj u domaćoj radinosti i seoskim turističkim domaćinstvima) i u pratećim delatnostima (stari zanati i suveniri, kreativne industrije, industrija razonode, rekreacija, vinarije i destilerije ...).

Svi koji već rade ili planiraju da započnu posao u oblasti turizma ili u domenu pratećih usluga na ovom mestu mogu dobiti potrebne informacije o nacionalnim programima podrške za razvoj turizma.

Help Desk je takođe na raspolaganju lokalnim samoupravama kao podrška za korišćenje platforme e-Turista.

Help Desk se nalazi u prostorijama RARIS-a, Trg Oslobođenja 1 u Zaječaru i radi svakog radnog dana od 09.00 do 13.00 sati

Korisnici mogu zakazati termin za konsultacije putem telefona 019 426 377 ili putem e-mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Help Desk je uspostavljen u okviru projekta „#EUzaTebe – za kulturno nasleđe i turizam“ koji finansiraju Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj BMZ, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

Ovde možete preuzeti prezentacije na sledeće teme:

 

Vodič za internet marketing
Osnove digitalnog marketinga na društvenim mrežama
Praktikum - Od ideje korak po korak do marketing plana
Praktičan alat za kreiranje marketing plana u ruralnom turizmu

 

 


 

Help Desk je uspostavljen u okviru projekta „#EUzaTebe — za kulturno nasleđe i turizam“ koji finansiraju Evropska unija i nemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj BMZ, a sprovodi Nemačka  organizacija za međunarodnu saradnju GIZ.

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo