Opšti cilj projekta

Jačanje i posticaj preduzetništva sa i kroz srpsku dijasporu u Austriji, Švajcarskoj i Nemačkoj, olakšavajući pristup znanju, poslovnim mrežama i finansiranju.

Link Up! Serbia II projekat finansira Austrijska razvojna agencija (ADA), sredstvima Austrijske razvojne saradnje (ADC) u iznosu od 1.669.454 evra. Projekat sprovodi Međunarodni centar za razvoj migracionih politika (ICMPD) u saradnji sa Ministarstvom za evropske integracije Republike Srbije kao ključnim nacionalnim partnerom, kao i sa drugim ključnim partnerima kao što su 6 regionalnih razvojnih agencija u Srbiji i Privredna komora Srbije.

Institucionalni partneri na projektu: Ministarstvo za evropske integracije Republike Srbije kao glavni nacionalni partner. Implementacioni partneri: RARIS (Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije), Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga, RAREI (Regionalna agencija za razvoj i EU integracije Beograd), REDASP (Regionalna razvojna agencija Šumadije i Pomoravlja), Regionalna razvojna agencija Jug i Regionalna razvojna agencija Braničevo i Podunavlje.

Geografski fokus u Srbiji: Beograd, centralna, istočna i jugoistočna Srbija.

Dijaspora fokus: Srpska poslovna dijaspora u Austriji, Nemačkoj i Švajcarskoj (DACH zemlje).

 

AKREDITACIJE

Kontakt

Trg oslobođenja bb
19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

web. www.raris.org

RADNO VREME: 08-16h
Subotom i nedeljom ne radimo.

Pratite nas na

Gde se nalazimo